Tuesday, 13 December 2016

DIANZ VITAMIN C & E

Whatsapp 019-3082991

Dianz Vitamin C & E 

CARA MEMUTIHKAN KULITCARA MENGHILANGKAN JERAWAT / BEKAS JERAWAT

Nak cantik dan menawan???
Nak flawless???
Meh sini try dianz vitamin
 
Hisap hisap je terus cantik. senangkan? tunggu apa lagi?? dapatkan sekarang !! DIANZ VITAMIN C & E EXTRA PEARL

Produk Malaysia yang terawal menggunakan kolagen dari sumber ikan talapia sebagai alternatif kepada kolagen rumpai laut.

Berperisa Berry yang sedap !!
boleh kunyah n hisap je

Di dalam setiap tablet dian vitamin mengandungi 6550mg:

1000mg Vitamin C daripada oren :

– menyinkirkan toksik dalam badan
– Melancarkan sistem perkumuhan
– Merawat jerawat, jeragat dan parut.
.
1000mg Vitamin E daripada maqui berry :

– Sangat tinggi khasiatnya – Melembapkan kulit
– Mengecilkan liang roma yang terbuka
– Mencegah kanser
.
2000mg Pure Collagen dari ikan talapia :

-Tidak menggunakan rumpai laut kerana kebanyakkan orang alah pada makanan laut (seafood)
– Sesuai untuk orang yang alergik makanan laut
– Menghasilkan kulit yang lembut dan gebu.
.
2000mg Glutathione :

– Memutihkan kulit seluruh badan (kesan dapat dilihat dalam tempoh 2 minggu pertama dan perlu minum banyak air)
– Memudarkan parut jerawat, jeragat dan kulit menjadi halus serta lembut. .
550mg tambahan serbuk mutiara@pearl booster

– utk lebih cpt cerah
– extra pearl akan membuat vitamin serap lebih cpt
– kulit lebih glowy dan berseri -memcptkan penumbuhan sel kulit baru. .

Lelaki dan perempuan sesuai untuk mengamalkan Dianz Vitamin C
Ibu mengandung dan menyusukan baby pun boleh mengamalkan Dianz Vitamin

Kuantiti Dian Z Vitamin

30 biji
 
Cara Makan Dianz Vitamin

1 biji sehari selepas makan
@
2biji sehari utk untuk cara memutihkan kulit dengan cepat

Siapa yang boleh makan Dian Z Vitamin ni.

✔️Untuk lelaki mahupun wanita
✔️berusia 16 tahun ke atas.
✔️Wanita dalam period 
✔️Wanita mengandung 
✔️Wanita dalam pantang 
✔️Wanita menyusukan bayi 


Kelebihan Dianz vitamin yang baru :

✔️ lebih sedap
✔️ada tambahan serbuk mutiara@pearl booster utk lebih cepat kulit cerah
✔️extra pearl akan membuat vitamin serap lebih cepat
✔️kulit lebih glowy dan berseri
✔️mempercepatkan penumbuhan sel kulit baru


KEBAIKAN DIANZ VITAMIN C & E

✔ Memutihkan seluruh badan
✔ Melembabkan kulit
✔ Mencantikkan kulit
✔ Merawat jerawat, jeragat dan sel kulit mati
✔ Gabungan daripada extra berry.
✔ Menghasilkan vitamin C & E dan menggunakan collagen dari sumber ikan tilapia.
✔ Tidak memberikan kesan alahan jika anda alergik kepada seafood seperti collagen marine.
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16 TAHUN KE ATAS.
✔ Ibu mengandung dan menyusu boleh ambil.

Saturday, 10 December 2016

HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM

HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM LA JAWAPAN NYE...

Caranya… Sebelum uolls make up, sapu Honey Bee Venom dulu..

Apa Itu Honey Bee Venom?

Honey Bee Venom Multi Solution Cream adalah Cream muka Khas untuk melegakan masalah kulit, sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif disamping membuatkan mekap uolls nampak lebih cantik, flawless & tahan lebih lama 

Honey Bee Venom mengandungi ekstrak royal jelly, ekstrak propolis & ekstrak racun lebah utk merawat masalah kulit. Ia mengubah kulit anda yg kusam & tak bermaya menjadi lebih lembap dan berseri-seri!

Honey Bee Venom Multi Solution cream. Krim penyelesaian semua dlm 1 dari yg masalah jerawat hinggalah masalah kulit kering yg disebabkan oleh udara kotor, kekurangan air dan lain2

Uolls kena cuba! Terutama yang ada masalah mekap selalu bercapuk, tak tahan lama. Kulit jerawat, dull dan gelap…


honey bee venom berkesan

Honey Bee Venom Multi Solution, Krim yg menjadi kegilaan ramai sekarang. Dari  mak andam, artis & model juga jadi rebutan untuk semua peringkat umur sbb semua boleh pakai!!.. yang kaki make up uolss wajib pakai krim ni dulu as make up base untuk smooth apply & bagi kelembapan 100% pada kulit...Honey Bee Cream ini juga bagus dipakai dlm cuaca terlalu sejuk @ terlalu panas  untuk melindungi kulit muka anda

Bahan Kandungan Honey Bee Venom Multi Solution Cream
Bee venom
Madu
Propolis
Royal jelly
Kolagen
Vitamin c
Hyaluronic acid

KELEBIHAN BAHAN HONEY BEE VENOM

 Propolis dan Bee Venom - Untuk kulit yg lembut
 Royal jelly dan Madu - Membekalkan nutrisi pada kulit
 Vitamin c - Untuk mencerah & menyekatakan tona kulit
 Collagen - Untuk kulit yang anjal dan gebu
 Hyaluronic acid - Melembapkan kulit

Produk ni gel-based so memang tak melekit atau berminyak.
Jadi yang mana ada problem kulit sensitif tu, uolls jangan risau. Boleh pakai n boleh treat skali minor skin problem

Whatsapp 019-3082991to order ye 😍😍😍 


Monday, 24 February 2014

RADIANCE SIGNATURE : CERAH SEMPURNA DALAM 3 HARI



Assalammualaikum...

Pernah dengar produk kesihatan Radiance Signature? 
Tak apa kalau tak pernah. Sebab produk ni pun masih baru lagi. Tapi sambutannya sungguh luar biasa. 

Baru 10hari produk diperkenalkan sekitar hujung tahun lepas, dah dapat dekat 60 testimoni. Jelas membuktikan produk ni sudah diterima ramai.

Bagi yang sering tertanya-tanya mengapa bila consume sesetengah produk ni lambat nak nampak kesan. Itu kerana ada produk yang 70% gula, 30% sahaja content. Sedangkan Radiance Signature 100% content dan sebab itu kesan boleh dilihat seawal 3 hari. 

Ramai yang tanya, apa bezanya produk ni dengan produk yang lain-lain..
Bagi faz sendiri, keistimewaan produk ni adalah semasa penghasilannya. Menurut bos besar Radiance Signature sendiri, Ilyana Zainodin yang cantik jelita , semasa proses pembuatan Radiance Signature, alunan ayat-ayat suci dari surah-surah terpilih dibacakan. Sebab tu kalau boleh jangan langkah kotak Radiance Signature ye. Dan semua staf yang terlibat dalam proses pembuatan & pembungkusan Radiance menutup aurat.

Kedua, kandungannya yang 100% natural content. First time faz makan, memang tertarik dengan rasanya yang masam-masam manis. Sampaikan bila dapat peluang makan lebih sikit, faz koyak 2 sachet sekali before tidur. Sebab rasanya yang manis dan masam tu memang tak boleh nak tahan. Sedap!

Selain dari itu, kandungan di dalam Radiance Signature sendiri yang mempunyai makanan sunnah Nabi iaitu Madu dan Kurma. Kita sendiri sedia maklum, jarang nak ambik madu setiap hari atau kurma. Kurma pun kita hanya cari bila bulan Ramadhan. Betul tak? Tapi bila makan Radiance nie, hari-hari kita consume madu dan kurma selain dari vitamin dan khasiat-khasiat lain.

ni antara kelebihan lain RADIANCE SIGNATURE yang mungkin ada dari kita tak tau lagi.. Jom semua.. Kita cantik sama-sama. Niat kerana Allah dan kesihatan kita.

jom kita tengok kelebihan RADIANCE SIGNATURE

Radiance Signature - Whitening & Glowing Series adalah supplement yang diformulakan sebagai supplement terbaik No. 1 Asia kerana bertindak secara semulajadi dengan menggunakan bahan collagen mahal serta berkualiti tinggi & diformulakan dengan kandungan collagen yang tinggi. Kesan yang dapat dilihat SEAWAL 3 hari.

. Mencerah & Menggebukan Kulit
( bukan sekadar dimuka tetapi di seluruh badan)
. Mencerahkan kulit ke tahap maximum
. Menjadikan kulit glowing naturally
. Anti Penuaan
. Memperbaiki sel sel kulit
. Mengecutkan Jerawat
. Menghilangkan jeragat
. Memudarkan Parut parut jerawat
. Menurunkan berat badan
. Menghilangkan Kulit Kusam & Tidak Bermaya
. Menghilangkan Kesan Lebam Di Bawah Mata
. Memberikan tenaga serta merta
. Memberikan tidur yg nyenyak
. Mempunyai 1001 khasiat lain

Khasiat Sampingan Dari Penggunaan Radiance Signature :

1. Merawat resdung
2. Merawat kencing manis kerana menggunakan pura sweet
3. Merawat dan mencuci buah pinggang
4. Merawat dan mencegah kanser payudara
5. Merawat pemutihan pada alat sulit wanita
6. Menegang dan menganjalkan payudara
7. Merapatkan alat sulit yang longgar
8. Meningkatkan collagen dalam badan
9. Meningkatkan tenaga serta merta
10. Meningkatkan metabolisma badan
11. Dan pelbagai lagi khasiat lain

Radiance Signature mengandungi ramuan dan kandungi aktif serta 100% natural base.

. Tanpa Sapuan
. Tanpa Pengawet
. Tanpa Bahan Terlarang
. Tanpa Asid
. 100% Natural Base
. Produk GMP Certified - LULUS KKM
. Mendapat Kelulusan HALAL
. Produk Selamat & Berkesan





Untuk yang ingin order, harga Radiance Signature cuma RM180
ada 20 sachet di dalamnya.
Boleh guna 1 sachet sehari.
Atau 2 sachet sekaligus sehari.

Friday, 21 February 2014

HARUM MALAM



Fenomena Harum Malam

"Produk ni memang wajib ada untuk setiap wanita.. Hasil memang menakjubkan.. bukan saja boleh menghilangkan bau badan, tetapi dapat memperbaiki sistem dalaman wanita supaya lebih mantap!! 


PENUTUP COKLAT : Penutup warna coklat pengeluaran yg pertama..disebabkan customer complain bila dapat stok penutup pecah jadi kita tukar penutup warna putih..jadi penutup coklat tidak wujud lagi,..cuma gambar je ada..

PENUTUP PUTIH : Disebabkan penutup coklat selalu pecah jadi kita tukarkan kepada penutup putih yg lebih kuat dah lebih kukuh..memang x pecah bila customer dapat barang..tapi disebabkan harum malam semakin glamour dan berkesan tiruan pula muncul..tapi penutup putih masih ada yg ori ya..tetapi pastikan cek botol sebelum beli sebab penutup putih ada yg ori ada yg tiruan..

PENUTUP PINK : Untuk membendung masalah tiruan yg berleluasa pihak company Legacy Secret telah ambil tindakan untuk menukar semua penutup kepada penutup warna pink dan ada cop hologram siap! tetapi penutup pink ni kita keluarkan secara berperingkat2 pada minggu lepas..dan secara keseluruhan pada minggu ni..jadi sesiapa yang order awal / tengah bulan JAN semua dapat penutup putih!!
LEBIH MANTAP, KETAT DAN NIKMAT!

✔ Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual
✔ bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
✔ Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
✔Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
✔ Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon
✔ Mengurangkan tekanan dan tension
✔ Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan
ANTARA KHASIAT LAIN HARUM MALAM
1. Membantu menyegar & menyihatkan badan.
2. Mencantikkan & menaikkan seri wajah.
3. Membantu menghilangkan bau badan & mulut.
4. Melegakan panas badan.
5. Menegangkan payudara.
6. Memulihkan rasa rapat.
7. Mengencang otot kewanitaan.
8. Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
9. Menambah keharmonian suami isteri.
10. Menyihatkan rahim.
11. Mencantikkan payudara agar sihat & montok.
Golongan yang sesuai ambil HARUM MALAM :-
✔ WANITA BERKAHWIN
✔ ANAK DARA
✔ WANITA BERPANTANG
✔ SESUAI UNTUK YANG MENYUSUKAN ANAK
✔ SESUAI UNTUK USIA 50 KE ATAS


Bagaimana Rasa Harum Malam?
Kalau yang susah nak makan ubat tu jangan risau sebab rasanya memang sedap. Rasa MADU. Memang sedap. Cara nak makan pon mudah saja amik 2x sehari. So aku amik waktu bagi before breakfast dan sebelum tidur.

Cara penggunaan Harum Malam
Pagi: 1 sudu sebelum sarapan
Malam: 1 sudu sebelum tidur
(seeloknya guna sudu plastik kerana mengandungi madu)
** Lagi sedap if simpan dalam peti sejuk


p/s; 
* Time period boleh minum
* Halal jakim semua ada. dah lebih 7 tahun dalam pasaran.. complete

Apa saya rasa setelah menggunakannya?
Secara jujur,pada mulanya susah untuk minum atau ambik makanan tambahan.Tetapi apabila diberi peluang untuk merasai sendiri khasiat Harum Malam ini,tanpa berfikir panjang, terus minum sejak semalam. Pagi ni bila bangun,rasa kulit muka tegang sedikit. Macam cantik pulak rasa hari ni.Erkk =.=”(Sila muntah hijau sekarang). Rasa kedut-kedut bawah mata pun dah kurang sikit.Hehehe.Badan pun tak letih walaupun semalam dah tidur lewat.Jadi FA syorkan korang semua khususnya wanita,korang perlu cuba produk Harum Malam ini dan rasai sendiri kehebatannya!Lain orang,lain rasa dan kesannya bukan?

Selain itu Harum Malam juga boleh merapatkan hubungan intim suami isteri.


Harum Malam pemikat hati - Bau badan merupakan perkara yang mana tidak ada seorang pun yang sukakannya. Malah mereka sendiri tidak sedar samada badan mereka berbau atau tidak.Hanya orang disekeliling kita sahaja yang menyedari perihal ini. Mungkin orang disekitar kita berani menegur.Untunglah kalau ditegur.Kalau tidak? Macam mana kita nak tahu ye?


Kalau dah tak suka,baik tegur depan-depan dia.Tapi secara baik la.



Berikut merupakan penyebab badan berbau:
1.Kurang menitik beratkan kebersihan diri
2.Pengambilan makanan yang tidak seimbang
3.Gangguan genetik
4.Ketidakseimbangan hormon
5.Stress
6.Penyakit

Kadang-kadang akibat kuat bekerja dan peluh berlebihan juga boleh membuatkan badan berbau.Tapi takkan la kita nak pergi mandi 2 jam sekali semasa bekerja gara-gara badan berbau kan?Jadi dalam entri kali ini, kita akan kongsikan kepada anda produk yang boleh mengatasi masalah bau badan ini.

 

Harum Malam, membantu menyihatkan dan mencegah bau badan. Ianya dapat mencegah masalah dalaman wanita, memberi tenaga dan menambahkan stamina untuk aktiviti seharian.

KELEBIHAN HARUM MALAM :-

- membantu menyegar & menyihatkan badan.
- mencantikkan & menaikkan seri wajah.
- membantu menghilangkan bau badan & mulut
- melegakan panas badan.
- menegangkan payudara.
- memulihkan rasa rapat.
- mengencang otot kewanitaan.
- menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
- menambah keharmonian suami isteri.
- menyihatkan rahim.
- mencantikkan payudara agar sihat & montok.


Kandungan Harum Malam

Membantu Mengatasi Keputihan
Pada mereka yang mempunyai masalah keputihan yang teruk sampai berbau boleh la try Harum Malam. Cuba dan tengok kesan dia macam mana. Insyaallah boleh membantu anda mengatasinya.





So sesuai juga untuk anak-anak yang remaja lebih-lebih lagi perempuan sebab bila diorang dah start akil baligh, selalunya diorang akan alami masalah bau badan. Al-maklum la hormon baru nak stabil. Macam kita dulu-dulu la hehehe.....

















AWAS PRODUK TIRUAN!!!!!!

 AWAS PRODUK TIRUAN!!!!!!
CIRI-CIRI HARUM MALAM TIRUAN :-
GAMBAR 1 - Dibawah botol ada tulisan SIDNEY
GAMBAR 2 - Dibawah botol ada tulisan LIVE
GAMBAR 3 - Botol harum malam tiruan lembut dan boleh dikemekkan..Botol yg ori sangat keras dan memang x boleh dikemekkan langsung

Jadi semua ini ciri2 yg tiruan..sila la cek botol anda sekarang..kalau dapat yang tiruan sila la stop ambil sebab memang boleh effect kesihatan uolss..Semoga anda2 semua jangan tertipu lagi selepas ni..


HARGA:

1BOTOL HM : RM33
(Harga Belum Masuk Kos Pos)

HARGA COMBO:
1BOTOL HM + 1BOTOL HP : RM64
3BOTOL HM + 1BOTOL HP : RM120
3BOTOL HM + 3BOTOL HP : RM170
(Harga  termasuk Kos Pos SM)

*HM : Harum Malam
*HP : Hair Rose Perfume

RO-YAL DETOX PLATINUM

ROYAL DETOX PLATINUM (RDP)




Heyyyy babe..masih ingat RDP? Kembar tak seiras RSLM, kerja RDP ialah cuci or omputeh ckp detox.., RDP sesuai untuk mereka yg lebih berat badan 75kg.., cz nie kasi cuci usus yg tersangkut n berkarat seperti yg sudah lama tidak di flush keluar dari badan, RDP telahpun beada di pasaran, anda akan mendapat white collagen serum dan shaker secara percuma..tueee diaaa...

HARGA : RM130 (SM) RM135 (SS)

Dah cuba bermacam2 produk diet tapi berat tak turun2? Ha… ini merupakan salah satu solution utk korang.. 
Fungsi:
• MELAWASKAN SISTEM PEMBUANGAN
• MENYINGKIRKAN TOKSIN DALAM BADAN
• MENCUCI USUS

Selepas DETOX segala vitamin dan nutrien akan mudah serap masuk dalam tubuh dan apabila kita minum PRODUK SLIMMING terutamanya ROYAL SLIM penurunan berat badan dan pembakaran lemak akan berlaku dengan lebih PANTAS dan EFEKTIF.


Pernah dengar tak pasal DETOX? 


Ramai menyebut-nyebut pasal DETOX atau dalam bahasa kita dipanggil NYAHTOKSIN. Apa sebenarnya detox ni ye?


Secara normal, hari-hari badan kita akan menyingkirkan toksin melalui peluh, najis dan air kencing. Pembuangan toksin dari badan adalah perlu bagi bagi memastikan tubuh badan kita berfungsi secara normal

Dari mana datang toksin?
Toksin pada badan kita datang samada dari persekitaran atau dari dalam badan kita sendiri. Ia masuk ke dalam badan melalui macam-macam cara seperti :

• UDARA : udara yang mengandungi asap, bahan kimia, racun dan bahan cemar lain disedut masuk ke dalam badan

• MAKANAN/ MINUMAN : makanan atau minuman yang tidak bersih atau dimasak mungkin mengandungi sisa racun, bahan kimia dan sebagainya.

• UBATAN : Ubatan sintetik dan vaksin juga boleh menyebabkan toksin bertambah dalam badan.

• RADIASI : pendedahan terhadap sinar x-ray, bahan radioaktif dan gelombang mikro

• MAKANAN TIDAK HADAM : makanan yang tidak hadam dan tinggal akan usus akan mengalami tindakbalas biokimia dan meracuni tubuh anda dari dalam

• DEHIDRASI dan MALNUTRISI : kekurangan air dalam badan boleh menyebabkan tindakbalas enzim, sistem imun dan saraf yang meracuni sistem manusia

Tanda-tanda anda perlu DETOX
• Masalah penghadaman
• Sembelit
• Sakit kepala
• Jerawat
• Penuaan pra-matang
• Letih
• Berat badan berlebihan
• Insomnia

Mengapa detox / mencuci usus penting??
Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kitla dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebeum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum.




gambar terbaru siti sarah ya darling semua, bermula dgn ROYAL SLIM Lishuo MAGIC (RSLM) 74kg dan sekarang beliau hanya 47kg.., siti sarah dan shuib adalah duta RSLM dan raja ema adalah duta ROYAL DETOX PLATINUM (RDP), PERINGATAN KERAS buat anda diluar sana, untuk mereka2 yang mempunyai berat badan kurang dari 70kg, anda tidak disarankan mengambil RDP ya, dengan mengambil RSLM sudah cukup..kerana RDP diambil pada waktu malam untuk membersihkan saluran besar anda, lemak2 yang terlalu lama bertahta di dalam badan..



HARGA ROYAL DETOX PLATINUM : 
20 sachet / box
1 box RM130 (SM) RM135 (SS)
2 box RM250 (SM) RM260 (SS)
* free pos

AMARAN !!!!
ROYAL DETOX PLATINUM HANYA SESUAI BAGI MEREKA YG MEMPUNYAI BERAT BADAN MELEBIHI 70kg

Monday, 23 September 2013

ROYAL SLIM Lishuo MAGIC : Rahsia Enot Semakin Selim Melim


ROYAL SLIM LISHUO MAGIC

LEBIH DIKENALI SEBAGAI PRODUK ENOT!!

ENOT BERJAYA TURUNKAN BERAT 25 kg DGN PRODUK NI!! 

WOW!! KESAN SEAWAL 20 HARI!!!
 Ingin menyahut cabaran "LOST 20kg dalam 15 Hari ???"
JOM DAPATKAN PRODUK TERBAEKKK....rahsia ENOT semakin langsing !!!!





No Worries !!!! Royal Slim Lulus KKM taw...



 

SENARAI HARGA:

1 kotak (20 sachet) RM110, free shaker, free poslaju
2 kotak RM200, free shaker, free poslaju

AGEN:
10 KOTAK RM700


CARA MINUM ?

1.CAMPUR DGN AIR BIASA 200ML

2.SHAKE-SHAKE SAMBIL MENARI-NARI

3.AMBIK SEBELUM SARAPAN ( 1 hari sekali )

4.MINUM 3 LITER AIR SEHARI



*Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu

HA.. NI LA PENGASAS PRODUK!!

DARI 105 KG KE 54 KG!!

W.O.W!!! HEBAT KAN??


 Kak Enot (SELEBRITI MALAYSIA) kita baru je masuk TV3 dalam rancangan Wanita Hari Ini tghari semalam (23/07/2013). Enot loss 20KG HANYA 15 HARI JE..

 
ROYAL SLIM LISHOU MAGIC ni memang btl2 magik.

PRODUCT ROYAL SLIM lishuo MAGIC, adalah gabungan lishuo sekarang yg berbentuk
 
kapsul, ROYAL SLIM Lishuo MAGIC, yg terbaru dalam bentuk sachet

Anda pernah try bermacam-macam produk kuruskan badan tapi masih tak berjaya? Jom try
 
Royal Slim Lishuo Magic di mana pengasas sendiri berjaya buktikan dia umpama peti ais
 
bergerak dulu, sekarang dah slim. Bukan mudah bukan? Di mana ada kemahuan, di situ
 
ada jalan! Testimoni2 pengguna lain pon banyak. Semuanya betol, tak ade tipu2. Tak de
 
edit2 dan hak cipta terpelihara!

 
For info, Enot pelakon chomel Malaysia pon minum dan jual product ni dan Berjaya
 
turunkan berat badan dan masih dalam proses penurunan berat badan. Kita doakan
 
semoga dia berjaya mencapai berat yg di idamkan.

 
Produk sebenarnya dah 3 tahun. Tapi dulu dalam bentuk pil dan di jual secara offline sahaja
 
sebab tak de KKM. Sekarang dlm bentuk serbuk dan ada KKM. So boleh consume tanpa
 
was2. Rasa dan bau epal hijau. Sedap.




KENAPA ANDA PERLU AMBIL RSLM?
✔ Menjadi kenyang selama 8 jam
✔ Menjadikan waktu makan lebih teratur
✔ Sesuai utk yg mempunyai masalah berat badan yg serious (kesan yg cepat)
✔ Membuang toxin dlm badan 
✔ Mencantikkan struktur kulit
✔ Memperbaiki hormon
✔ Mengecutkan jerawat
✔ Memudarkan jeragat
✔ Memutihkan kulit
✔ Mengandungi COLLAGEN
✔ Boleh diambil oleh pengidap kencing manis & darah tinggi
✔ Sesuai utk Lelaki & Wanita
✔ KKM Approval


1 month or 2 month, kalau ada changes, minum lagi minum lagi... macam tu la produk
 
kesihatan beri effect pada badan. first stage kena la keluarkan dulu toxin-toxin yang
 
bergelumang dalam badan tu. then baru boleh start lemak2 gugur. it take times tapi
 
dengan cara yang sihat dan selamat. 

Yang Penting Ada:

**KKM
 
**HALAL OLEH JAKIM
 
**SELAMAT DIAMBIL OLEH PENGIDAP KENCING MANIS, DARAH TINGGI, MENYUSU BADAN

Product Yang sudah mula menggegar pasaran sejak telah melihat kesan yang positif pada ENOT.

Kesan sampingan sekiranya mengambil produk Royal Slim Lishou magic
 
1. menjadi kenyang 8 jam

2. pengambilan yng teratur

3. hari pertama berat dah turun

4. membuang toksin

5. melicinkan kulit

6. membaiki hormon

7. mengecutkan jerawat

8. memudarkan jeragat

9. memutihkan kulit

10. baik untuk orng kencing manis

11. sesuai untuk ada darah tinggi

- Ia slimming product. 1 sachet dicampurkan dengan 200-250ml air. Air sejuk pun boleh. 
Rasa sedap air jus epal macam kat kedai tu.

- Ia ada campuran collagen,so anda perlu berhenti dari mengambil minuman bercaffien.
- Tanpa diet, tanpa cirit-birit.

SELAMAT MENCUBA!!!
 































- Barang DIJAMIN ORIGINAL
- FREE BEFORE & AFTER SALES CONSULTATION
- FREE Poslaju

P.s:
* FAST ACTION, FAST RESULT!
* Hari-hari ada Poslaju
* Bertindak hari ini atau ketinggalan selamanya!
* ANDA mungkin TESTIMONI kami seterusnya!
 
SMS/Whatsapp Zureen
019-3082991



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...