Tuesday, 26 February 2013

4 Steps Shape Waist Trimmer

PRODUK HEBAT UNTUK KEMPISKAN PERUT @
 
RAMPINGKAN PINGGANG DENGAN SAUNA EFFECT !!!!
MUST try!!! best dan ideal digunakan waktu period dan pantang, sbb sauna effect tu bg kesan panas, ala2 bertungku gitu, so darah-darah kotor mmg keluar dengan lancar.

· TIDAK digalakkan menggunakan WAIST TRIMMER ini bersama-sama dengan krim panas yang lain. (Jika kulit sensitif akan menyebabkan gatal n rashes)

· TETAPI, jika kulit anda tahan dan tiada masalah, ia satu kelebiha
n untuk anda dan prose kempiskan PERUT akan menjadi lebih cepat
4 STEP SHAPE Membantu anda mencapai bentuk badan menawan Digunakan untuk mengempiskan perut dengan kesan yang lebih efektif dari haba infrared.Boleh dipakai pada bila-bila masa.

Teknologi infra merah jauh untuk meningkatkan keberkesanan kelangsingan tubuh badan bertindak seperti sauna untuk membantu u membakar lemak degil .. memakainya selama 20 minit setiap hari ..

**Memberi kesan seakan bersauna, selepas 30 minit pemakaian, kulit akan terasa berpeluh
**Penggunaan yang konsisten selama sebulan dapat melihat pengurangan inci yang ketara
** Fabrik tahan lasak;
** Tahan 2 -3 tahun bergantung kepada pemakaian;
** Sesuai utk ibu selepas bersalin.

Color : Black only

1. Sesuai utk saiz pinggang antara 56cm-96cm (fabrik yg digunakan disulami dgn sinaran infrared).
2. Infrared akan bertindak balas dgn lemak2 dalam badan apabila adanya haba & peluh. Fabriknya pula jenis bermutu tinggi yg dpt hasilkan immediate effect (rampingkan pinggang)
3. Ketika permulaan pemakaian, dinasihatkan tidak terus menggunakan zip yg paling ketat. Setelah ke 2-3 kali, baru boleh tukar/adjust ke zip lain (supaya zip tidak rosak atau koyak)
4. Boleh digunakan ketika siang hari (sewaktu pergi kerja) dan juga malam hari (ketika tidur) – maksimum 8 jam.
5. Sangat sesuai juga dipakai ketika bersenam SESUAI UTK LELAKI & PEREMPUAN ** Mempercepatkan pembakaran lemak kerana ada infra-red.

Tips memakai Waist Trimmer untuk anda:

**cara terbaik untuk memakai Waist Trimmer adalah dgn keadaan berbaring dan adjust Waist Trimmer mengikut zip yang sesauai dengan perut anda.

** Untuk permulaan/pertama kali penggunaan Waist Trimmer,jangan gunakan zip yg terlalu ketat,biar betul2 ikut size badan dan selesa.

** Bila ada perubahan(jika zip yg digunakan sebelum ini longgar) baru guna zip yg lain yg sesuai ...jangan paksa guna zip yang tak sesuai nanti zip akan koyak atau rosak.

**Waist trimmer boleh di gunakan masa tidur .
 

Cara untuk membasuh Waist Trimmer
**dengan meggunakan air sabun,celup dan sental secara lembut, bilas dgn air dan tekap dengan tuala kering. Selepas tu keringkan di bawah kipas. Jgn jemur di bawah cahaya matahari jika jemur di bawah matahari akan merosakkan FIR dalam Waist Trimmer itu.


** Untuk yg perut buncit pastikan masa memakai Waist Trimmer kena baring dahulu untuk memudahkan zip kan waist Trimmer.

** Waist Trimmer boleh digunakan selagi mampu tak kira siang atau malam seeloknya 8jam sehari(untuk mendapat kesan yg maksimum)


 

RM40 semenanjung
RM45 sabah / sarawak


..FREE POSLAJU ..READY STOCK!!!


 SMS / Whatsapp


019-3082991
 
 
atau
 
email
 
 
 
xOxO

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...