Wednesday, 20 February 2013

Inchloss Slimming Lotion



 
 





 


INCHLOSS LOTION
2KG IN A WEEK? Xpayah telan pil atau minuman? Hanya apply lotion??

WANGI !
TIADA BAHAN KIMIA!
MUDAH DIGUNAKAN!
TIDAK PANAS!
DIJAMIN BERKESAN!

RM75 semenanjung
RM80 sabah / sarawak
FREE POSTAGE

mesti tak percayakan. ada ke losyen slimming wangi- wangi ni?


Jom korek cerita disebalik LOTION INCHLOSS ni.

TIPS 1
 
 
Jangan picit terlalu banyak lotion. Sapuan yang terlalu banyak akan menyebabkan kulit merasa amat panas dan pijar.
 

 
TIPS 2
 
Untuk bahagian perut, picit lotion felinna inchloss sebesar duit 20 sen. Sapukan ke seluruh bahagian perut dan buat sedikit urutan seperti gambarajah di bawah untuk memecahkan lemak.
 







 
TIPS 3
 
Untuk bahagian dagu dan pipi pula, sapukan hanya sedikit lotion felinna inchloss sudah memadai. Buat urutan ke atas seperti gambarajah di bawah.
 

TIPS 4
 
 
Ibu mengandung juga boleh menggunakan Felinna Inchloss.

Tetapi JANGAN sapu pada bahagian perut untuk mengelakkan bayi panas. Boleh sapu pada bahagian kaki, paha dan belakang ( sedikit sahaja). Boleh juga disapu pada bahagian bahu untuk melegakan sakit bahu dan lenguh-lenguh

 
 
TIPS 5
 
Penggunaan yang konsisten dan disiplin akan membuahkan hasil yang amat memberangsangkan. Untuk kesan yang lebih cepat, kawal pemakanan dan bersenam adalah satu langkah yang bijak. Penggunaan sauna pant/sauna belt juga boleh membantu mempercepatkan proses pembakaran lemak.



 
 


Cara penggunaan Felinna Inchloss dgn betul:
1. Picit secukupnya dan sapu pada bahagian badan yang nampak tak berapa nak cantik & bermasalah sambil membuat urutan ringan dengan gerakan membulat (pusingan arah jam/lawan jam) sehingga ia meresap sepenuhnya ke dalam kulit.

2. Sapu dua kali sehari. Lepas mandi dan sebelum tidur. Nak sapu lebih pun tak apa. At least dua kali sehari. Sebelum sapu tu korang ukur dulu ye. Esoknya korang ukur lagi. Tengok ada perubahan ke tidak.
3.Boleh digunakan oleh lelaki dan wanita


 
 
KENAPA ANDA PATUT CUBA DAN KENAPA IA MENJADI PILIHAN RAMAI??

1) LOTION yang wangi dan tidak terlalu panas malah ianya dingin dan mesra pengguna dan amat sesuai buat ibu dalam pantang.
 
2) Hanya sekali sapuan anda dah boleh lihat perbezaan inci anda jadi pastikan ukur sebelum guna.

3) LOTION yang di formulasikan dari bahan-bahan semulajadi yang selamat.

 
4) Boleh di sapu pada bahagian tubuh yang hendak dikuruskan tidak kira pada lemak banyak atau sedikit.
5) Yang pasti dengan INCHLOSS LOTION ini pengeluar sudah hantar untuk di bacakan 30 juzuk Al-Quran di Maahad tahfiz Bukit Mertajam Penang. ( Semoga lebih dirahmati jadi jangan langkah simpan di tempat yang sesuai ).
6) Rasa berangin dan boleh di pakai sekali dengan korset atau bengkung.
7) Tidak terlalu panas hanya suam-suam tapi kita boleh rasa tindakbalas lotion.
8) Boleh hilangkan double chin (sapukan secara tipis dibahagian dagu )


Lesen KKM Number utk produk Felinna Inchloss
Nama Pengeluar terpaksa ditutup sebagai sumber pencarian rezeki

Ni tokey a.ka. Felinna sendiri


Salam ♥
sila jangan shut down n fikir ini adalah virus ♥

 
hahha after hari tu upload gambar ramai yg cakap felinna propa plus ada gak yg cakap gambar gemuk tu adalah kakak,adik or sapa2 bukan felinna and ada gak yg cakap gambar kurus itu sebelum menjadi gemuk..
ok sy tahu gambar gemuk ni xfull tapi harap maaf masa mengalami masalah kegemukan tu memang i alergik ngan camera and confident terus hilang..so susah sgt nak cari gambar ni ha.. yups 3bulan lepas bersalin saya rasa sangat buruk okey! hingga jumpa inchloss and terfikir untuk buat jualan bagi membantu lebih ramai wanita yg takut makan pil.. takut nak minum minuman kurus tuh utk sama2 rasai kehebatan produk ni.. ya! SAYA BERJAYA TURUN 5KG DALAM 1 BULAN..dan saya semakin yakin walau bukan kembali ke berat asal saya masih xjemu2 sapu inchloss ke lemak2 yang masih bermahrajalela.. ada lagi 5kg untuk diturunkan.. jom sama2 inch loss and rasai kehebatan nya!


NOW XDE SAPA DAH NAK PERTIKAI ORIGINALITI GAMBAR KOT? HHE ITU SUAMI YANG SAMA.. XBESAR2 DAN ANAK YG SAMA YG MAKIN MEMBESAR.. JADI SILA TELITI DAN INI MEMANG SAYA..KALAU BUKAN SAYA XKAN SUAMI NAK PELUK KAN? ♥




salam ♥ nak kurus cara mudah?

macam felinna sendiri baru bersalin ada baby 4 bulan and menyusu badan sepenuhnya. banyak produk yg felinna xbole ambik .. dulu ade try 1 brand terkenal ni..tapi bila menyusu ni kan perut lapar sangat2.. xbole control makan so still rugi beli mahal2.. bukan salah produk tapi slaah sendiri..dari situ i buat research until jumpa dis product dari company herbs terkemuka.. 1st i amik and try kat diri sendiri.. sebab xberani la kan nak labur modal puluh2 ribu kalau produk xbest.. bila 1 bulan felinna pakai dengan rakusnya produk ni.. hahah rakus sebab i excited nak kurus ok.. i sapu setiap kali lepas makan smpai 1 hari berkali-kali sebab produk ni panas dia pon macam dingin dan baby xmeragam walaupun tgh minum susu..so sebulan ja i turun 5kg hokey! plus wangi dia buat i xpayah dah sembur gucci by flora kitee tu hhee.. so ini reason yg hebat kenapa anda2 wajar cuba..tanpa chemicals ianya merawat kulit dan bole digunakan untuk ibu mengandung dengan syarat jangan sapu kat perut and belakangpinggang je..




Alhamdulillah... ♥
Felinna ada dagu balik dah HHEE... thanks INCHLOSS! SAPUAN LEMBUT KE BAHAGIAN MUKA MEMBENTUK DAGU YANG LEBIH RUNCING.. ♥



 
MENGAPA FELINNA BEAUTY INCHLOSS LOTION PERLU ADA DALAM BEG ANDA!!


 *Felinna tidak terlalu panas tetapi mempunyai bau wangi. Mudah mudah dibawa dan selesa dipakai kerana baunya yang wangi.
*Rumusan yang bagus untuk kulit, lembut kulit, masalah kulit kering, selulit, bagi mereka yang merekah di tapak kaki pun boleh cuba.
*Mudah nak apply di mana-mana bahagian yang tak berkenan kat hati.
*Pek yang mudah untuk dibawa kemana-mana.
*Jadi pastikan satu botol Felinna Beauty Inchloss Lotion ada di dalam beg anda.





 
KHASIAT FELINNA BEAUTY INCH LOST LOTION

Aroma Wangiannya hangat dan sesuai untuk mereka yang aktif. Ia juga berkesan memecah lemak dan membuang angin dalam badan. Membantu memberikan berat badan ideal dan kecergasan badan. Rumusan semulajadi, halal, buatan Malaysia dan berkualiti.




 
APA KEISTIMEWAAN FELINNA BEAUTY INCHLOSS LOTION SEHINGGA MENDAPAT SAMBUTAN HANGAT MASAKINI


*Diformulasi dari bahan semulajadi yg selamat utk semua, termasuk wanita hamil (syarat nya jangan sapu pada perut dan belakang pinggang), untuk ibu menyusu atau mereka yang gastrik.
*Yang sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh guna untuk menambahkan kecepatan proses pembakaran lemak.
*Selain menghilangkan lemak2 berlebihan dan selulit, ia juga memperbaiki/merawat tekstur kulit badan agar lebih sihat, anjal, berseri serta memberikan wangian semulajadi.
*Boleh disapu pada pipi dan dagu (sapuan nipis) untuk menjadikan dagu lebih runcing dan menghilangkan dagu tembam atau berlipat, kulit leher melendut)
* Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna ya). Mudah nak apply kat mana2 bahagian kita xpuas hati, ade customer sapu kat pipi dia yg bolat!
* Yang pasti dengan inchloss dah hantar utk dibacakan 30juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang... Semoga lebih dirahmati..agaknya sbb tu 1 hari pakai da nmpk kesannye. (Jd jangan langkah ya)
* Felinna (owner product) mencuba sendiri dan rasakan result yg fantastic! Bombastic! Dan yg pasti xnampak plastik hnya dalam masa sebulan 5KG TURUN uoll! Over x? Haha
*Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon bole cuba..pasti puas hati!





*Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik..Ianya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya xda sebarang chemical..kecuali! Jangan lah sapu kat perut tu nak bagi kurus pulak...

RUGINYA JIKA ANDA MASIH X MEMBELI INCH LOSS LOTION..ORG LAIN SUDAH SEMAKIN KURUS...ANDA MASIH RAGU2 & MAKIN NAIKKAN BERAT BADAN..SETIAP MASALAH PASTI ADA PENYELESAIANNYA..MANA TAU INCH LOSS SESUAI DGN ANDA...CUBALAH DULU...:)


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 
Kandungan : 180ML

Hanya RM75 (Semenanjung)


RM80 (Sabah./Sarawak)

FREE POSTAGE


 

xOxO






+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Hebat sapuan lembut ke muka membentuk wajah idaman
"Salam sis.dling nk bg testimoni sapuan inchloss pd wjah....ermmm best sngt..ramai yg tgur apa tau..cucuk ke dagu..hoho no no...semulajadi dgn incloss..hehe tq sis...bg pluang n kpercyaan dlm berbiz sama2....dling sngt brsyukur...tggl lg dling lama sngt xjmpa sis.. ada kesempatan sure kita jmpa..."

sis ni, pakai FELINNA INCHLOSS selama 2bulan ++. Every day selepas mandi mesti sapu kat dagu.







ha tu dia..Ara lost almost 10kg dalam masa sebulan.Menggunakan 2 botol Inchloss.Tak kira masa & ketika dia akan sapu kat tempat yang sepatutnya & minor diet juga diamalakn utk kesan yg secepat ini.Minimum penggunaan sehari 2-3kali. Jom sama2 kita ikut cara Ara ni, mudah-mudahan akan berjaya..
 

















 

Hanya dgn harga
 
RM75 semenanjung
 
RM80 sabah/sarawak
 
FREE POSTAGE

xOxO

 





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...