Monday, 25 February 2013

Supra Kryolan Foundation

Wajah Gebu Macam Barbie Doll

Original Kryolan from Germany, bukan dari Indonesia @ US..::) pasti kan ori, baru beli
Rahsia Mak Andam dan trend mekap artis terkini


 
Supra ni bagus & ia adalah bedak yg paling asas..Cuma perlu sapu rata Supra ni pd muka,lepas tu baru pakai loose powder/compact powder..foundation ni tahan lama dan kalau berpeluh pun muka masih nampak sekata..x sememeh..hehe..cuma touch up semula bila perlu dgn compact powder..
 
Kalau utk make up jalan2,sapukan nipis sahaja pd muka,kalu nak pegi dinner atau make up kan pengantin barulah sapu tebal2..hasilnya memang bagus..inshaaAllah tahan lama bila pakai..tak rugi membeli utk kegunaan sendiri,kalu nak beli yg pack besar mahal RM130++..atau boleh beli yg repack ni cuma RM35 (7g) free pos & boleh tahan 3-4 bulan..
 
Kalau pakai Supra ni pun,pori2 yg terbuka akan tertutup,semua bekas jerawat sebesar kawah pun boleh cover..hasilnya kulit akan jadi gebusss..

 






Supra ni dah di repack kecik2...senang utk di bawa ke mana2...lagipun yg besar mmg mahal, kita guna bertahun mmg tak hbs...kosmetik ni kalu boleh tak nak la simpan lama sangat...plg lama pun 6 bulan..so, better beli yg kecik2 ni jer...3-4 bulan blh tahan...inshaaAllah

 







Pilihan warna :
3w : cerah pink (zizie ezzete)
nb : cerah kuning langsat (rozita che wan)
fs45 : cerah kuning langsat gelap skit dr nb (erra fazira)
fs38 : natural melayu kuning (fasha sandha)
4w : natural melayu pink (ayu raudhah)
 





Harga Retail : 7g

RM35 (SM)

RM37 (SS)

* free postage



 
 
Ciri2 Supra
 
- long lasting
- halus
- with SPF 35
- pemakaian tahan sehingga 8 jam
- senang dicuci
- oily base,sesuai digunakan bg yg bermasalah jerawat,garis2 tua,kulit kasar,open pores..kerana Supra memberikan hasil kulit anda menjadi flawless
 
 
Hasil guna Supra

- memberi efek kulit muka yg licin
- menutup parut jerawat, jeragat dan cela
- ringkas, mudah dan cepat
- amat jimat, hanya oles sedikit shj dapat diseratakan ke seluruh wajah



Hasil Supra ....::))))



Memberi efek kulit muka yg licin
Menutup parut jerawat, jeragat & cela
Tidak perlu memakai bedak
Ringkas, mudah & cepat
Amat jimat!!
hanya oles sdkt shj dan diseratakan ke seluruh wajah

pakai make up nampak lebih cantik...





supra kryolan foundation memberikan kesan yg sgt cantik BILA DIPAKAI...
OLeskan sikit jer dah nmpak meletop... :)

nak make up pun semangat sbb foundation ni dpt tutupkan segala cela....

senang cita foundation ni memang TERBAIKKKK....





Muka jadi flawless...licin..meletop...
yg penting tak berminyak...smooth ajer nak oles...
hanya guna sedikit shj, memberi efek yg gebu and mantop



Macam porcelain doll gitu. kalo pkai ni!!
 
Supracolor ni macam Kryolan tv paint stick juga. Cuma lebih oily sikit jer.
Muka senang nak blend, senang nak sapu sebab licin.. Senang rata sebab senang sapu.. Flawless sebab senang  dan rata..





a











Cara Guna Supra...
Step by step for glamorous looks:
1- wash your face from oil/dirt
2- take a small portion of supra, put it on the four corner of your face
3- use wet sponge/fingers to spread it evenly on your face
4- use loose powder/baby powder to make the foundation stay on your face longer

5- Tadaaaa...now u have a fantabulous look..


 
marilah ORDER 

 SMS/Whatsapp

019-3082991



atau


email


beautifulzaujah@gmail.com


xOxO

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...