Wednesday, 6 March 2013

AURA WHITE PURE L-GLUTATHIONE 400000MG

 

PRODUK PENCERAHAN KULIT YG PERTAMA
 
DI MALAYSIA
 
MENGGABUNGKAN 3 STEM SEL
 
DARI TOMATO, APPLE & ROSELLE
 
BERSAMA
 
GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN




 
Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!


HARGA:
RM150(S) RM155(S/S)
-HARGA TERMASUK KOS POS-
500GM/JAR
(1-2 BULAN PENGAMBILAN)
-untuk tempoh terhad, percuma shaker dan masker muka-

Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!

HARGA:
RM150(S) RM155(S/S)
-HARGA TERMASUK KOS POS-
500GM/JAR
(1-2 BULAN PENGAMBILAN)
-untuk tempoh terhad, percuma shaker dan masker muka-


FORMULA LENGKAP


Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.


RASA YANG LAZAT


Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan


khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.


TANPA BAHAN TAMBAHAN


100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.








KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400,000MG
- 50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2
- memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
- menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab


- mengurangi kedutan dan garis2 halus
- mengecilkan pori2 kulit
- menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
- meningkatkan sistem imunisasi badan
- mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
- mengatasi masalah jerawat dan jeragat
- mengurangi sakit radang/sendi
- mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
- sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
- membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
- mengurangi kolesterol
- menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
- meningkatkan kualiti tidur
- sesuai untuk lelaki dan wanita






CARA PENGAMBILAN:
1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.


2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang


3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.


4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.


5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)










Sesuai Untuk Pregnant Mommy jugak tau..
Insyaallah kulit gebu-gebus itu dapat kat baby yang bakal lahir juga

Ibu2 Menyusu juga boleh minum, Aura White ni takde kandungan yang
merbahayakan, 100 % semulajadi & selamat ,tiada tambahan gula,bahan
pengawet,pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.. Ianya selamat.



Untungnya untuk bakal consumer yang minum Aura White ni.
Banyak keberkesanan pada kulit & badan



Iklan Aura White bersama Majalah Wanita




Beberapa persoalan yang sering ditanya pengguna:

a). 1 jar tu brapa gram? Tulis 500gm, tp kenapa isi ia 400,000mg?
- Sebab ia termasuk berat jar/bekas ia.. isi kandungan memang 400gm=400,000mg

b). 1 jar tahan brapa lama?
- Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)

c). Rasa ia macam mana ye?
- Rasa manis2 anggur..:) sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..

d). Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..
- Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut..hehe..
e). Alahan seafood/resdung boleh ambil?
- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..

f). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?
- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..

g). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?
- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!



Conversation antara Hanez Suraya & peminat beliau tentang Aurawhite! I ♥

♥ ♥ Haa Uolls Nak Tau Rahsia CANTIK HANEZ SURAYA yang sekarang Tercalon TOP 5 Artis Baru Wanita ANUGERAH BINTANG POPULAR Sheolls memang CUN & GEBU SANGAT even Tanpa Makeup cos Hanez salah seorang pengguna AURAWHITE tau !!

HARGA :
RM150 (SM)
RM155 (SS)
(Penggunaan Untuk 2 bulan)
FREE POSLAJU
FREE SHAKER
FREE MASK




Wow Cantik sangat Skin dia ni if Dulu kusam now dah Cerah n Glowing tau! plus customer ni bagi tahu i Dulu rambut selalu Gugur Sekarang dah kurang gugur.Aurawhite bukan spesifik hanya untuk kulit sahaja untuk Rambut, tumit kaki pecah, sakit sendi juga bagi energy !




"tp mmg betul..x semua semua ngan ##..


akk mkn ## dah 4 kotak xde ape yg berubah..sama je


tp ngan aura white x sampai 2 mggu dah nampak kesan yg bagus


mak mertua tegur kulit dah nampak cerah n licin"

















First memang terkejut sangat dengan testimoni kali ini sebab DALAM 7 HARI SHJ AuraWhite PGC 400 000mg dapat mengatasi masalah jerawat & parut!





INSHA ALLAH Minum dengan lebih kosisten pasti kulit Flawless macam baby !!





















New testimony from satisfied customer!

assalamualaikum semua..hiihi,nak share sikitla pasal aura white..sy mula minum aura white 1 mac, masuk harini dah dekat 2 minggu..tujuan ambik aurawhite bukan nak putih ke aper,tp lebih kepada nak bg kuku cantik :-) alhamdulillah,mmg nmpk sgt2 perubahan yg ketara..kuku sy mula rosak masa ngandung anak yg no3..dh pegi cabut kuku yg rosak tu,tumbuh blk,tp tak berapa cantik....sy mula perasan hari ke8 ambik aura white tu kuku makin cantik..suka sgt2,lg satu yg best..sy dh tak bersin pagi2..resdung kuat sy ni..heehe,biasa subuh jer mata bengkak,berair + bersin..satu bonus la kalau aura white membantu resdung sy ni..:-) alhamdulillah...

MARI DAPATKAN
 
AURA WHITE PURE L-GLUTATHIONE
 
400000MG
 
HARGA:

RM150(S) RM155(S/S)

500GM/JAR
(1-2 BULAN PENGAMBILAN)
-untuk tempoh terhad, percuma shaker dan masker muka-
 
 
 
 
SMS / WHATSAPP
 
019-3082991
 
atau
email
 
 
hari ini juga utk harga yg istimewa!!
 
 
xOxO
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...