Monday, 18 March 2013

WHITE LIGHT TEETH SYSTEM

 



WHITE LIGHT TEETH SYSTEM
AS Seen On TV


White Light adalah revolusi terbaru yg menggabungkan teknologi suluhan utk memutihkan gigi. Rawatan suluhan adalah teknik terbaru yg digunakan oleh doktor gigi. Sistem ini unik kerana direka utk digunakan di rumah shj dan sangat mudah
Teknologi suluhan baru digabungkan dengan formulasi gel istimewa, dapat menanggalkan kesan permukaan gigi yang kotor dan menyerap ke dalam utk menghilangkan kesan yg degil. Ia bertindak secara efektif ke ats kesan kotoran yg disebabkan oleh kesan minuman kopi, rokok, minuman berkarbonat dan penuaaan.
Jadi, sekiranya anda mahukan gigi putih utk majlis istimewa atau mahu cara terpantas menyerlahkan senyuman anda " Tooth Whitening System" akan memberikan anda keputusan yg cepat dan tahan lama !!!


Pemutih Gigi paling berkesan !!!!
Kesan seawal 10 minit !!!
Lebih jelas selepas seminggu !!!

Ditanggung halal
Disyorkan oleh Dr Harvey Silverman
Terbukti scr klinikal
Duta produk : Shandi Finnessey (Miss USA 2004)

Kesan sampingan
Gigi menjadi ngilu
hanya sebahagian yg mengalami kesan sampingan, ia hanya sementara iaitu anatara 2-3 hari awal penggunaan
Awas !!!!

Ibu mengandung Dan menyusu tidak digalakkan


Mudah digunakan...hanya 10-15 minit sehari !!!!


Mula-mula berus gigi anda macam biasa. Lepas tu keringkan gigi pakai tisu/towel/apa2 je yg sesuai

Ambil tray anda dan picitkan keluar sedikit bahan pemutih dari tiub putih (1cm panjang)

Ambil pula tiub hijau dan picitkan 1cm lagi disebelah kanan tray

Ambil cotton bud dan campurkan kedua2 bahan pemutih hingga sebati, dan alirkan ke permukaan tray yang lain, KECUALI bahagian gusi. Kemudian ulang semua proses tadi untuk tray bawah.


Usahakanlah sampai korang semua dapat masukkan tray dalam mulut macam ni ha.. Pastikan takde yg melimpah keluar dari bahagian gusi. (ini adalah untuk pastikan anda tidak sensitif nanti)




Ambil LED dan usahakanlah pulak untuk masukkannya dalam mulut dan stabilkannya. Nampak senang tp mungkin susah kalau pertama kali buat :)



Cara Guna:
- gosok gigi terlebih dahulu
- letakkan gel secara nipis pd pendakap gigi dan ratakan
- tekapkan pendakap pada gigi, pastikan butang on transmitter berada di atas dan tekan butang
- butang akan menyala, biarkan selama 10-15 minit
-selesai, kumur2
1 set boleh tahan sehingga 1 bulan, guna berterusan setiap hari selama sebulan dan boleh stop atau utk maintain just guna seminggu @ 2 minggu sekali

Testimoni Berjaya !!!













Whitelight tooth system
 
RM40 (SM)
RM45 (SS)
* free pos

SMS / Whatsapp
 
019-3082991
 
to order
 
xOxO
 
 
 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...