Sunday, 17 March 2013

X LOSS PURE TEA BERRY JUICE :Keluaran Felinna Beauty

 



memperkenalkan .....

X Loss Pure Tea Berry Juice :
Keluaran Fellina Beauty



produk kesihatan terbaru dari FELINNA BEAUTY yang menjaminkan kesan yang terunggul kepada penggunanya..slimming juice yang sedap dan lazat serta mudah utk dibawa kemana sahaja.

Kenapa Felinna memilih teaberry sebagai satu produk yg dijangka pecah pasaran?
Kerana ianya berkesan... pihak kami memberi kepada beberapa testimoni utk mencuba... now we had received good feedback seperti telah hilang 3kg in a week so pihak felinna menunggu picture dari beliau... selain itu puan felinna juga sedang mencuba teaberry dan feedback yg diberi ialah beliau semakin cergas and kulit semakin cerah, badan terasa ringan tp beliau belum timbang lagi...jadi stay tune apa kata puan felinna ya....dan ribuan thanks kepada semua pembeli yg sudah mula consume produk hebat ini today! Good luck!

Lengkap dengan Halal.

Kelulusan KKM.

LULUS MESTI DAN SEDAP!



X Loss Pure Tea Berry Juice :
Keluaran Fellina Beauty
   Good Quality

* mengurangkan berat badan
* mencerah & menegang kulit
* anti-oksidan
* anti-barah
* mengawal glukos dalam darah
* merawat dan mencegah sakit kronik
* menurunkan tekanan darah tinggi


AND MANY MORE... THIS IS AWESOME BECAUSE TEABERRY
 JUICES IS TRIPLE AAA PRODUCT... INSYAALAH THE RESULT WILL SATISFY U....





X-LOSS PURE TEABERRY JUICE

NEW BABY BORN FROM FELINNA BEAUTY
Satu evolusi dalam bidang kecantikan & kesihatan yang akan memberi kesan terbaik kepada penggunanya, In Sha Allah.


INFO ABOUT X-LOSS TEABERRY JUICE.

Why we choose teaberry aka teavigo plus cranberry?


1. The major catechin in teavigo - known as Epigallocatechin-3-Gallate, or EGCG - is the
 main contributor to its many health benefits. Scientists believe antioxidants protect and repair cells from damage and may provide natural benefits for heart health, weight
 control and oral care (teeth and breath).

2. Teavigo also enhances metabolism, increases fat oxidation and aids WEIGHT MANAGEMENT

3. Some results have indicated that body weight and BMI were significantly decreased by consumption of EGCG.

proven from scientist! best quality product !with Felinna Beauty..we enhance your beauty ♥
dengan izin ALLAH



 


Kenapa X-LOSS menjadi pilihan FELINNA?

Kerana ramuan 5 dalam 1 yg mampu membuatkan pengguna tidak perlu mengamalkan pelbagai makanan atau minuman kesihatan lain serta kandungan bahan2 berkualiti tinggi serta pemprosesan yg bersih.kemas teratur dan sistematik menjadi keutamaan.

Lengkap dengan Halal.
Kelulusan kkm.
LULUS MESTI DAN SEDAP!

Setelah mengedarkan tester kepada beberapa orang sebagai testimoni... feedback yg kita dapat ialah :
'Sangat sedap kak fel!'
'Rasa ringan dan senang membuang walau hanya 1 sachet'
'Yg paling ketara.. saya rasa energetic'
'Saya hilang 3 kg in a week! Xcukup lah set percubaan tu..I want moreee!'
'Xtau nak komen apa tp saya yakin ianya akan membuatkan ramai repeat order . insyaAllah'
'Sedapp sangattt rasa sampai xtahu nak cakap macam na kalau org tanya'



Kenapa anda perlu memilih x-loss teaberry juice????
Rumusan Khasiat Jus Teaberry Asli X-Loss adalah:

♥ White Kidney Bean & Lithothamnium – memberi tenaga, mengurangkan lemak dan minyak serta mangandungi kandungan glukosa, mineral, vitamin, asid amino dan kalsium yang tinggi untuk kesihatan tulang;

♥ Glutathione & Collagen – memulihkan kesihatan kulit dan mencantikkan kulit melalui
pembebasan radikal secara neutral, mencegah barah serta berupaya meningkatkan imunisasi badan; serta

♥ Citrus & Apricot – meningkatkan kadar metabolism, merawat penyakit diabetes, menurunkan tekanan darah tinggi dan menurunkan berat badan dengan cepat.


yupppp bila doktor pun dah bersuara..
saya yakin dengan produk felinna beauty...
anda pula bagaimana??
Produk yang berkualiti adalah keutamaan...tetapi kepuasaan hati pengguna adalah lebih diutamakan!
DOCTOR ANTARABANGSA juga percaya yang teavigo bole mengurangkan berat secara selamat ♥

Dr. Sven Wolfrom (yang menulis extensive on green tea
and weight loss) conducted a mice study in 2005. melihat mice yang mengamalkan teavigo adalah kurang mempunyai masalah obes walaupun memakan makanan yang mengemukkan. beliau membuat kesimpulan bahawa "teavigo sepatutnya menjadi salah satu bahan semulajadi yg berharga sebagai salah satu cara mengubati masalah obesiti."
TERBUKTI (Dengan izin Allah)

Hendak amalkan X-LOSS PURE TEABERRY JUICE
 
ini tersangat mudah.

Tak perlu dibancuh,ia dibungkus dalam sachet2
 
kecil yg hanya perlu koyak dan terus minum shj.

Rasa Hebat Kesan Dahsyat!!



KANDUNGAN :20 ml X 20 SACHET
1 SACHET SETIAP HARI SEBELUM SARAPAN PAGI


harga 1 kotak (20 sachet)
 
RM119.90 (SM)
RM129.90 (SS)
* free pos

SMS / Whatsapp
 
019-3082991
 
xOxO
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...