Saturday, 6 April 2013

RED POMEGRANATE WHITENING CLEANSER AND LOTION


 
Rimas lihat tangan, leher dan kaki berbeza warna?
Kulit gelap gara2 sering berjemur?
Sudah cuba segala macam produk tapi tak putih2 juga..
Suka Lihat kulit putih mulus seperti artis KOREA ..

JOM CUBA RED POMEGRANATE CLEANSER AND LOTION

Pakai seminggu je dah nampak beza ...







Red Pomegranate Cleanser adalah sabun pembersih tubuh yg boleh dipakai di wajah. Dengan kandungan bahan2 alami dan ekstrak buah red pomegranate mampu MEMUTIHKAN dan menghaluskan kulit tubuh scr kekal dlm pemakaian bbrp minggu

Sabun Pome Korea sejak dulu sudah menjadi rahsia para artis korea utk memutihkan dan melembutkan kulit mereka, sehingga tampil putih, mulus dan berseri di pipi





**Gunakan Red pomegranate cleanser sebagai pembersih yang mampu membersihkan sampai ke dalam pori-pori.

**Gunakan Red Pomegranate Lotion,mengandung SPF50/PA++ sebagai lotion sekaligus sunblock kerana mengandung UVA dan UVB Protector melindungi kulit dari sengatan sinar matahari.
Lotion Red Pomegranate mengandung Vit C dan E,lidah buaya,Green tea dan Ginko Biloba sesuai digunakan untuk mereka yang berkulit hitam yang mana inginkan kulit putih cerah. Ramai artis korea memuji produk ini kerana dapat menjadikan kulit mereka lebih halus dan cerah dalam masa singkat dengan pemakaian yang konsisten
Keunggulan Lotion ini, selain di tubuh dapat digunakan pada wajah, fungsinya untuk menutupi pori-pori yang besar,memutihkan kulit wajah maupun tubuh dengan bau harum buah Delima.


Red Pomegranate Whitening Cleanser & Lotion
for normal skin / more whitening effect
Harga (300g)
1 tiub rm30
2 tiub ( cleanser + lotion) rm45
free pos semenanjung


Cara penggunaan Cleanser :
Basahkan badan dan wajah spt biasa
Oleskan cleanser ke seluruh tubuh dan wajah
Biarkan 5-8 minit ( jgn kena air dulu, gosok sskali)
Bilas dgn air...dipakai sbg pengganti sabun mandi biasa


Cara penggunaan Lotion :
Selepas mandi, olekan lotion ke seluruh badan dan muka tanpa perlu dibilas






Gold L -Gluthathione Pomegranate Whitening Cleanser
for normal skin / antibacterial (acne free) / whitening
Harga (300g)
1 tiub rm30
free pos semenanjung


Cara penggunaan Cleanser :
Basahkan badan dan wajah spt biasa
Oleskan cleanser ke seluruh tubuh dan wajah
Biarkan 5-8 minit ( jgn kena air dulu, gosok sskali)
Bilas dgn air...dipakai sbg pengganti sabun mandi biasa




KANDUNGAN UTAMA : RED POMEGRANATE

KANDUNGAN :



Cocoa polyphenols, red pomegranate essence, rose essence, melatonin, 5 pulse Melaleuca, hydrolyzed pearl, South Korea and the SO-date repair ertian body sculpting factor whitening arbutin and other factors.





Benar-benar rahsia Kulit Putih, Mulus dan Berseri :
Keunggulannya :
~ mampu membersihkan sampai ke dalam pori
~ dapat digunakan pada tubuh dan wajah
~ memutihkan dgn sempurna
~ mengencangkan kulit
~ menghilangkan pori2 yg besar
~ menghilangkan jerawat (wajah mahupun ditubuh)







Ingredients:cocoa polyphenols, red pomegranate essence, rose essence, melatonin, 5 pulse Melaleuca, hydrolyzed pearl, South Korea and the SO-date repair ertian body sculpting factor whitening arbutin and other factors.














TESTIMONI RED POMEGRANATE WHITENING
CLEANSER & LOTION SPF 50 :
































highly recommended by : Song Hye Kyo (Artis korea)
merupakan lotion dengan kandungan SPF50 dan dapat membantu memutihkan kulit muka dan badan sekalligus mempunyai fungsi sbg SUNBLOCK kerana mempunya SPF50/PA+++ yg mampu melindungi kulit dr sinar matahari

Lotion ini multifungsi:
~ dapat memutihkan tidak hanya diwajah namun boleh dihgunakan di seluruh tubuh juga mencegah kulit kering
~ memberikan perlindungan sambil merawat bg mereka yg mengimpikan kulit putih mulus




Red Pomegranate Whitening Cleanser & Lotion
for normal skin / more whitening effect

Harga
1 tiub rm30
(300g)
 
2 tiub ( cleanser + lotion) rm45
free pos semenanjung




  SMS/Whatsapp

019-3082991

SEKARANG!!! 


6 comments:

  1. Boleh update gambar belakang product tak? Utk red pomegranate.. yg u capture sendiri from your product. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi sis..i dah upload gambar belakang product..thank u..

      Delete
  2. Thanks. Sorry menyusahkan. I cuma nk confirm kan yg your product ori. http://mizzticktock.blogspot.com/2012/05/cara-membedakan-red-pomegrante-asli-dan.html?m=1

    ReplyDelete
  3. how to order?

    ReplyDelete
    Replies
    1. See the 'How to Order' column..

      Or sms/whatsapp 019-3082991

      Delete
  4. Salam sis..
    Red pome lotion tu msh ade stok ke?free postage ke ss??
    Dua tiub rm 45??lotion + cleanser skali ke?? :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...