Friday, 17 May 2013

AURASLIM SHAKE AND ICY COOL GEL




Auraslim Shake

Kini Stok Aura Slim Sudah Ada!!!
Kepada Kawan2 yang bertanya
hari tu, boleh la order sekarang..
 sebelum stok habis seperti aura white...
Harga Promosi AuraSlim Shake RM160
sahaja.. Harga Pasaran RM180 tau..
Auraslim Icy Cool Gel Hanya RM75

Produk Perlansingan Terbaik Masa Kini...

Sehebat Aura White Gluta Collagen.
Jom kurus dengan cara yang sihat.




AURASLIM SHAKE


AURA SLIM SHAKE BERKONSEPKAN PELANGSINGAN TERKINI DARI
KOREA DENGAN APLIKASI TEKNOLOGI NANO.

Berkesan menurun kan berat badan dengan 2 kali bancuhan setiap hari
sebelum makan tengahari dan makan malam, larut kan 2 scoop ke dalam
120ml air sejuk dan shake. Di aplikasikan dari Korea dengan aplikasi
 technology nano dapat membakar lemak tanpa kesan sampingan yang teruk.

Program Aura Slim Shake berfungsi dengan mengawal jumlah kalori dan
karbohidrat secara keseluruhan di dalam tubuh badan. Pribaiotik Fiber
yang terkandung di dalam Aura Slim Shake dapat membantu mengurangkan
 lemak di dalam darah dan melawas kan proses pembuangan toxin di
dalam badan. Dapat menyerap segala khasiat dan vitamin dengan mudah.
 Khusus untuk perlansingan dan kecantikan kulit.






NAK BELI AURASLIM? first sekali, kena tahu product tu untuk ape, jgn main
 beli je tau..
detox. burn. slim. shape.
jarang sangat kan nak jumpa product yg ada detox sekali! hehe. jadi dalam
auraslim ni, lengkap keempat2 elemen asas kalau nak kurus. jadi uolss xperlu
lah bazir duit nak beli detoxfier utk kasi slim. auraslim ni, rasa buah2 han, lagi
best, dia ada mcm satu bhn, yg buat kita tak lapar secara semulajadi! xperlulah
 uolls berpeluh2 hahh untuk tahan lapar.. just amik aurashake and dah xlapar.
 sangat mudah, senang. mcm baca alif, ba, ta.

1. Detox
Perkataan Detox adalah kependekan dari “detoxification” dan merujuk kepada

 proses membuang toksik dari badan. Ada yang memanggilnya internal purification,
 cleansing atau spring cleansing. Apa jua anda melabelkannya detox adalah satu
 cara yang amat berkesan menyingkirkan seberapa banyak kotoran yang
dikumpulkan oleh badan kita sepanjang tahun.

2. Burn
Eat fat to burn fat, kalau betul caranya it surely will make you slimmer faster, but if

you don't understand the whole situation betul-betul, very likely not only it will make
 us fatter but also killing faster. Yang penting kena faham bagaimana lemak boleh

membantu dalam penurunan berat badan (or otherwise) and jenis-jenis lemak yang
 perlu diambil and dielak. Sooo minum auraslim ni, surely akan burn your fat in a
 healthy way! apa tu healthy way? "EAT FAT TO BURN FAT"

3. Slim
"You’ve heard the saying: ”An apple a day keeps the doctor away,” and now apples

may do more than just that. One large apple supplies approximately 5 grams of fibre,

 which fills the stomach up for a longer period of time. Additionally, the sugars found in
 apples do not influence blood sugar levels as much as starchy carbo do, meaning
you’ll have a reduced risk of a blood-sugar spike followed by a crash."
Baru lah diet uollsss berkesan!

4, Shape
Hahhh, bila dah rasa slim, barulah dia akan menge"shapekan" tubuh anda. jap2,

ape tu mengeshape? hehe. dalam auraslim, ada satu bahan yg mcm gam la
*diumpamakan" yg akan menaikkan punggung anda, supaya lebih mantap! dada
dan sebagainya, kiranya kasi up balik.




AURASLIM SHAKE





DETOX - BURN - SLIM - SHAPE
SELEPAS AURAWHITE 400 000MG MENGGEGARKAN PASARAN SKRG,
KINI MUNCUL 1 LAGI PRODUK BARU UNDER COMPANY YG SAMA..
.LANGSINGKAN BADAN ANDA SECARA SIHAT & REALISASIKAN IMPIAN ANDA ..

BAGAIMANA AURASLIM BERFUNGSI : -
1 - 7 HARI
- memudahkan pelawasan bahan kumuhan
- detoxifikasi pembuangan toksin
- meningkatkan kadar metabolisme

8 - 15 HARI
- Pembuangan air besar yg konsisten
- Kesegaran & tahap tenaga bertambah
- Proses pembakaran lemak lebih cepat

16 HARI KE ATAS
- sistem penghadaman lebih baik
- badan sihat & ketahanan lebih baik
- berat badan menurun berperingkat
- perut buncit hilang & bentuk badan langsing menawan

RASA : Masam2 Manis Campuran Buah-Buahan

CARA PENGAMBILAN :
Bancuh 2 scoop Aura Slim dengan 120ml air kosong
Goncang & terus minum
Pengambilan 2 kali sehari semasa perut kosong atau 30 minit sebelum makan

NOTE :
IF AMBIL AURAWHITE BLH KE AMBIL AURASLIM ??
BOLEH.....TP SEBAIKNYA MULAKAN DGN AURASLIM DAHULU,
DAN 1 JAM KEMUDIAN BOLEH AMBIK AURAWHITE

INGREDIENT :-
VEGETABLE CONCENTRATE L - CARTNITINE , MAQUIBERRY ,
CRANBERRY , RASBERRY , STRAWBERRY , FRUIT FIBRE , KIWI
AFRICAN MANGA , GARCINIA CAMBOGIA, ORANGE , INULIN,PINEAPPLE,
GRAPESEED

UTK HASIL YG LEBIH BAIK GUNAKAN BERSAMA DGN AURASLIM
ICYCOOL SHAPING GEL ..Satu2 nya lotion pelansingan yang nyaman
& sejuk digunakan.

PERBANYAKKAN MINUM AIR KOSONG & BUAH BUAHAN

DILARANG SAMA SEKALI UTK PREGNANT MOMMY & BREASFEEDING




Harga RM180 SM / RM190 SS
RM160 SM / RM165 SS
Free Shaker + Free Postage


Konsep pelangsingan terkini dari korea dengan aplikasi
teknologi Nano.
Alternatif terbaik untuk mengawal dan menurunkan berat badan
 tanpa perlu berlapar.



Auraslim Icy Cool Shaping Gel



AURASLIM ICYCOOL SHAPING GEL




PACKAGING YANG AWESOME, KESAN YANG MENAKJUBKAN

GUARANTEED ANDA SGT2 SELESA MEMAKAI NYA

♥ 5x lifting system
Bukan sekali, bukan 2 kali, tp 5 kali lifting system. apa tu
 lifting system? lifting system ni lah yg berfungsi untuk mengangkat
aset anda, supaya lebih mantap! menganjalkan kulit anda, membetuk
tubuh badan yg ideal, dan sebagainya.

♥ Fruity scent
Pejamkan mata anda, bygkan, anda ditenggelami oleh buah
buah segar,baunya yg memukau! aduhhh, sedapnya. Apa, tak suka
buah? memang xcool! hehe. setiapkali anda sapukan icy cool ni, anda
boleh rasakan haruman buah buahan yg sgt memukau! memang lah rasa
 segar, cik abg pun nt suke rapat2. hehe. mcm fereena ke felinna ke, bau
mereka lebih kepada bau mcm perfume kan? tapi yg ni bau buah buahan!
memang rasa natural gila! *eksited

♥ Mengandungi vitamin a/c/e, collagen dan mcm2 lagi!
Dengan adanya vitamin2 ni, apa uols akan dapat? first sekali ialah
kulit yang anjal dan haluskan kulit! best tak best tak? selain tu juga,
 ia juga dapat menghilangkansel2 mati, dan diformulasi khas utk anda yg
 kulit snsitif "kulit manja", paling best ada PRO VIT B. vit b ni bagus utk kulit,
sebab dia agen nk bg kulit ni relaks relaks gitu! selain tu, blh hilangkan
strechmark dan sbginya!

♥ Provitamin B5 ternyata banyak manfaatnya bagi manusia. Salah satu
manfaatnya adalah untuk kulit dan rambut. Ia dapat buatkan kulit dan
rambut menjadi lebih sehat dan lebih baik cantik. Walau belum banyak digunakan
 dalam dunia bisnis kecantikan,tapi manfaatnya sgt meguntungkan!

♥ Provitamin B5 digunakan dalam produk perawatan kulit kerana mampu
menstabilkan metabolisme pada permukaan kulit, provitamin B yang
 digunakan pada kulit dapat membantu losyen ini meresap ke epidermis kulit
 yg paling dlm,dan dpt membentuk pigmen kulit yg baru! WHOAAAAA

♥ Membakar lemak dengan kaedah thermo ais

♥ Apo eii thermo ais ni? kiranya mereka menggunakan efek cool instead of
burning your skin! dengan thermo ais ni jugak, kulit anda mampu menyerap
 lebih banyak oksigen. bila oksigen ada dekat kulit, maka kulit akan jadi
 lebih selesa, xkusam, xkering, dan mcm2 lagi. melekit ke tak? mestilah
 xmelekit syggg. lagi best, sel2 kulit mati pun hilang! xperlu nk skrub2 dah.
bila sel kulit mati, kulit akan lebih lembut, jadi nk KURUS BUKAN LAGI MUSTAHIL!




FUNGSI UTAMA :
+ Membantu menganjalkan & menghaluskan kulit
+ Membakar lemak dengan kaedah thermo ais
+ Menurunkan berat badan
+ Membekalkan oksigen kepada kulit
+ Mengurangkan selulit
+ Membantu masalah rekahan di tumit kaki
+ Mengempiskan perut
+ Haruman buah-buahan segar yang memukau
+ Formulasi inovatif untuk melangsingkan tubuh
+ Mengurangkan stretch mark
+ Tidak melekit & lebih selesa
+ Menghilangkan sel-sel kulit mati
+ Kesegaran terasa pada setiap sapuan
+ Mengandungi multi vitamin serta pro Vit B5
+ Membentuk tubuh badan ideal
+ Sesuai bagi mereka yang kulit sensitif
+ Kesan dapat dilihat dengan pantas dengan
kegunaan yang konsisten.
+ Detoxifikasi menyingkirkan toksin dalam tubuh

+ Efektif untuk mereka yang dalam pantang

Harga RM75 SM / RM80 SS
Free Postage

JOM ORDER SEKARANG!!
SMS/Whatsapp Zureen
019-3082991
013-3561085

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...