Tuesday, 28 May 2013

AURASLIM SHAKE AND LOTION SLIMMING SOLUTION



Harga Promosi Auraslim Shake
1 Jar


Harga Runcit
RM180 SM / RM190 SS
RM160 SM / RM165 SS
Free 1 Shaker
Free 1 Obuse Lip Tint
Free 1 pcs Slimming Soap
Free 2 pcs shieseodo mask
+ Free Postage



AURASLIM SHAKE
AURA SLIM SHAKE BERKONSEPKAN PELANGSINGAN TERKINI
DARI KOREA DENGAN APLIKASI TEKNOLOGI NANO.

Berkesan menurun kan berat badan dengan 2 kali bancuhan setiap hari

sebelum makan tengahari dan makan malam, larut kan 2 scoop ke dalam
 120ml air sejuk dan shake. Di aplikasikan dari Korea dengan aplikasi
 technology nano dapat membakar lemak tanpa kesan sampingan yang teruk.

Program Aura Slim Shake berfungsi dengan mengawal jumlah kalori dan

karbohidrat secara keseluruhan di dalam tubuh badan. Pribaiotik Fiber yang
 terkandung di dalam Aura Slim Shake dapat membantu mengurangkan
 lemak di dalam darah dan melawas kan proses pembuangan toxin di dalam
 badan. Dapat menyerap segala khasiat dan vitamin dengan mudah.
Khusus untuk perlansingan dan kecantikan kulit.






NAK BELI AURASLIM? first sekali, kena tahu product tu untuk ape,

jgn main beli je tau..
detox. burn. slim. shape.
jarang sangat kan nak jumpa product yg ada detox sekali! hehe. jadi
dalam auraslim ni, lengkap keempat2 elemen asas kalau nak kurus. jadi
 uolss xperlu lah bazir duit nak beli detoxfier utk kasi slim. auraslim ni,
 rasa buah2 han, lagi best, dia ada mcm satu bhn, yg buat kita tak lapar
secara semulajadi! xperlulah uolls berpeluh2 hahh untuk tahan lapar..
 just amik aurashake and dah xlapar. sangat mudah, senang. mcm
baca alif, ba, ta.

1. Detox
Perkataan Detox adalah kependekan dari “detoxification” dan merujuk

kepada proses membuang toksik dari badan. Ada yang memanggilnya
internal purification, cleansing atau spring cleansing. Apa jua anda melabelkannya
 detox adalah satu cara yang amat berkesan menyingkirkan seberapa
banyak kotoran yang dikumpulkan oleh badan kita sepanjang tahun.

2. Burn
Eat fat to burn fat, kalau betul caranya it surely will make you slimmer faster,

but if you don't understand the whole situation betul-betul, very likely not only
 it will make us fatter but also killing faster. Yang penting kena faham
bagaimana lemak boleh membantu dalam penurunan berat badan (or otherwise)

 and jenis-jenis lemak yang perlu diambil and dielak. Sooo minum auraslim
ni, surely akan burn your fat in a healthy way! apa tu healthy way?
 "EAT FAT TO BURN FAT"

3. Slim
"You’ve heard the saying: ”An apple a day keeps the doctor away,” and now

apples may do more than just that. One large apple supplies approximately
5 grams of fibre, which fills the stomach up for a longer period of time.
 Additionally, the sugars found in apples do not influence blood sugar levels
as much as starchy carbo do, meaning you’ll have a reduced risk of a blood-
sugar spike followed by a crash."
Baru lah diet uollsss berkesan!

4, Shape
Hahhh, bila dah rasa slim, barulah dia akan menge"shapekan" tubuh anda.

 jap2m, ape tu mengeshape? hehe. dalam auraslim, ada satu bahan yg
mcm gam la *diumpamakan" yg akan menaikkan punggung anda, supaya
 lebih mantap! dada dan sebagainya, kiranya kasi up balik.


AURASLIM SHAKE


DETOX - BURN - SLIM - SHAPE
SELEPAS AURAWHITE 400 000MG MENGGEGARKAN PASARAN
 SKRG,KINI MUNCUL 1 LAGI PRODUK BARU UNDER
COMPANY YG SAMA...LANGSINGKAN BADAN ANDA SECARA
 SIHAT & REALISASIKAN IMPIAN ANDA ..


BAGAIMANA AURASLIM BERFUNGSI : -

1 - 7 HARI
- memudahkan pelawasan bahan kumuhan
- detoxifikasi pembuangan toksin
- meningkatkan kadar metabolisme

8 - 15 HARI
- Pembuangan air besar yg konsisten
- Kesegaran & tahap tenaga bertambah
- Proses pembakaran lemak lebih cepat

16 HARI KE ATAS
- sistem penghadaman lebih baik
- badan sihat & ketahanan lebih baik
- berat badan menurun berperingkat
- perut buncit hilang & bentuk badan langsing menawan

RASA : Masam2 Manis Campuran Buah-Buahan

CARA PENGAMBILAN :
Bancuh 2 scoop Aura Slim dengan 120ml air kosong
Goncang & terus minum
Pengambilan 2 kali sehari semasa perut kosong atau 30 minit sebelum makan

NOTE :
IF AMBIL AURAWHITE BLH KE AMBIL AURASLIM ??
BOLEH.....TP SEBAIKNYA MULAKAN DGN AURASLIM DAHULU,
DAN 1 JAM KEMUDIAN BOLEH AMBIK AURAWHITE

INGREDIENT :-
VEGETABLE CONCENTRATE L - CARTNITINE , MAQUIBERRY ,
CRANBERRY , RASBERRY , STRAWBERRY , FRUIT FIBRE ,
KIWI AFRICAN MANGA , GARCINIA CAMBOGIA,
ORANGE , INULIN,PINEAPPLE,GRAPESEED

UTK HASIL YG LEBIH BAIK GUNAKAN BERSAMA DGN
AURASLIM ICYCOOL SHAPING GEL ..Satu2 nya lotion pelansingan
yang nyaman & sejuk digunakan.

PERBANYAKKAN MINUM AIR KOSONG & BUAH BUAHAN

DILARANG SAMA SEKALI UTK PREGNANT MOMMY & BREASFEEDING





Harga
RM180 SM / RM190 SS
RM160 SM / RM165 SS
Free Shaker + Free Postage


 

Konsep pelangsingan terkini dari korea dengan aplikasi teknologi Nano.
Alternatif terbaik untuk mengawal dan menurunkan berat badan tanpa perlu berlapar.



Auraslim Icy Cool Shaping Gel



AURASLIM ICYCOOL SHAPING GEL

PACKAGING YANG AWESOME, KESAN YANG MENAKJUBKAN

GUANRATEED ANDA SGT2 SELESA MEMAKAI NYA


♥ 5x lifting system
Bukan sekali, bukan 2 kali, tp 5 kali lifting system. apa tu lifting system? lifting
system ni lah yg berfungsi untuk mengangkat aset anda, supaya lebih
mantap! menganjalkan kulit anda, membetuk tubuh badan yg ideal, dan sebaginya.

♥ Fruity scent
Pejamkan mata anda, bygkan, anda ditenggelami oleh buah buah segar,
baunya yg memukau! aduhhh, sedapnya. Apa, tak suka buah? memang
xcool! hehe. setiap kali anda sapukan icy cool ni, anda boleh rasakan
haruman buah buahan yg sgt memukau! memang lah rasa segar, cik
abg pun nt suke rapat2. hehe. mcm fereena ke felinna ke, bau mereka
lebih
kepada bau mcm perfume kan? tapi yg ni bau buah buahan! memang rasa
natural gila! *eksited

♥ Mengandungi vitamin a/c/e, collagen dan mcm2 lagi!
Dengan adanya vitamin2 ni, apa uols akan dapat? first sekali ialah kulit yang
 anjal dan haluskan kulit! best tak best tak? selain tu juga, ia juga dapat
menghilangkan sel2 mati, dan diformulasi khas utk anda yg kulit snsitif
"kulit manja", paling best ada PRO VIT B. vit b ni bagus utk kulit, sebab dia
agen nk bg kulit ni relaks relaks gitu! selain tu, blh hilangkan stechmark dan sbginya!

♥ Provitamin B5 ternyata banyak manfaatnya bagi manusia. Salah satu
manfaatnya adalah untuk kulit dan rambut. Ia dapat buatkan kulit dan
rambut menjadi lebih sehat dan lebih baik cantik. Walau belum banyak
digunakan dalam dunia bisnis kecantikan, tapi manfaatnya sgt meguntungkan!

♥ Provitamin B5 digunakan dalam produk perawatan kulit kerana
mampu menstabilkan metabolisme pada permukaan kulit, provitamin B
yang digunakan pada kulit dapat membantu losyen ini meresap ke
epidermis kulit yg paling dlm, dan dpt membentuk pigmen kulit yg baru!

♥ Membakar lemak dengan kaedah thermo ais

♥ Apo eii thermo ais ni? kiranya mereka menggunakan efek cool instead
of burning your skin! dengan thermo ais ni jugak, kulit anda mampu
menyerap lebih banyak oksigen. bila oksigen ada dekat kulit, maka kulit
akan jadi lebih selesa, xkusam, xkering, dan mcm2 lagi. melekit ke tak?
 mestilah xmelekit syggg. lagi best, sel2 kulit mati pun hilang! xperlu nk skrub2
 dah. bila sel kulit mati, kulit akan lebih lembut, jadi nk KURUS BUKAN
 LAGI MUSTAHIL!


FUNGSI UTAMA :
+ Membantu menganjalkan & menghaluskan kulit
+ Membakar lemak dengan kaedah thermo ais
+ Menurunkan berat badan
+ Membekalkan oksigen kepada kulit
+ Mengurangkan selulit
+ Membantu masalah rekahan di tumit kaki
+ Mengempiskan perut
+ Haruman buah-buahan segar yang memukau
+ Formulasi inovatif untuk melangsingkan tubuh
+ Mengurangkan stretch mark
+ Tidak melekit & lebih selesa
+ Menghilangkan sel-sel kulit mati
+ Kesegaran terasa pada setiap sapuan
+ Mengandungi multi vitamin serta pro Vit B5
+ Membentuk tubuh badan ideal
+ Sesuai bagi mereka yang kulit sensitif
+ Kesan dapat dilihat dengan pantas dengan
kegunaan yang konsisten.
+ Detoxifikasi menyingkirkan toksin dalam tubuh

+ Efektif untuk mereka yang dalam pantang

Harga
Retail RM75 SM / RM80 SS
Free Postage
SMS/Whatsapp Zureen
019-3082991
013-3561085

xOxO

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...