Monday, 6 May 2013

AURAWHITE L-GLUTHATHIONE 900000MG READY STOCK



NAK DAPATKAN KULIT PUTIH BERSIH SEPERTI HANEZ SURAYA...

JOM CUBA AURAWHITE....DENGAN GABUNGAN 3 STEM SEL DARI TOMATO, APPLES & ROSELLE BERSAMA GLUTHATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN

ANDA MAMPU MILIKI KULIT IDAMAN SEAWAL 7 HARI !!!!


Anda berjerawat? Jeragat? Kulit Kusam? Dalam masa 7 hari Jerawat dan Parut Hilang! Dapatkan Aura White GlutaCollagen 400000mg. PRODUK TERBAIK !!


PRODUK PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGGABUNGKAN STEM SEL YANG DARI 3 STEM SEL DARI TOMATO, APPLE & ROSELLE BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN


Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!



Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!



WOWW..woWWWWW..Woowwww
UPGRADE KUANTITI PADA HARGA SAMA.
UPGRADE FROM 3X STEM CEL KPD 5X
SUPER DUPER AWESOME
HARGA :
RM150(S)/RM160(S/S)

-HARGA TERMASUK KOS POS-

900GM/JAR

(1 BULAN++ PENGAMBILAN)



INOVASI TERKINI GABUNGAN :
-L-GLUTHATIONE
-TILAPIA COLLAGEN
-VITAMIN C
-HYALURONIC ACID
-TRIPAL STEM SELL PHYTOCELLTEC

INOVASI KECANTIKAN TEKNOLOGI JEPUN

1-KULIT CERAH & GEBU
Diformulasi dengan teknologi dari Jepun mengabungkan Tilapia Collagen, -Glutathione, Vitamin C, Hyaluronic Acid dengan bahan semulajadi yang lain seperti Tomato Stem sell, Epal Stem sell, Rosella stem sell, Lemon, Turnip, Strawberi, Maquiberi, Papaya, Sarang Burung, Astaxanthin, & Pinebark dimana ia bertindak 3 kali ganda mencerahkan kulit, membaiki struktur kulit yang rosak akibat jerawat, pigmentasi serta kulit kering & kasar. Hasilnya kulit lebih putih, halus, licin dan gebu. SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA

2-KECANTIKAN KUKU DAN RAMBUT
Secara teliti ia dapat membantu anda yang mengalami masalah keguguran rambut berminyak atau kulit kepala kering tidak kurang juga yang mengalami kuku mudah patah, berbunga dan kering. Meningkatkan kalsium yang diperlukan oleh tubuh badan member tulang lebih kuat

3-SESUAI BAGI IBU MENGANDUNG DAN MENYUSU
PGC ini sesuai bagi ibu mengandung dan menyusu kerana kandungan khasiat vitamin yang tinggi ia menyalurkan nutrisi terus kepada bayi di dalam kandungan dan mengalakan pemprosesan susu yang banyak jadi si ibu cantik bersama bayi yang comel

4-LEBIH AKTIF DAN BERTENAGA
Jika dulu anda lesu dan mudah penat PGC boleh membantu anda member tenaga serta mengurangkan sakit sendi & otot. Kebiasaan tidak kira lelaki atau wanita bergerak aktif setiap hari kekurangan kolagen & vitamin adalah penyebab utama masalah kelesuan. Aktifkn Hidup Anda !

5-KESIHATAN DALAMAN
Formulasi 3x stem sel phytocelltec pkar kesihatn telah membuat penyelidikan selain PGC ini baik untuk kulit ia juga dapat meningkatkan tahap ketahanan kesihatan tubuh badan, melawan radikal bebas serta membaikpulih sel-sel lama kepada sel- sel baru

FORMULA LENGKAP
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.


TANPA BAHAN TAMBAHAN
100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.




KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 900,000MG
- 50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2
- memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
- menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
- mengurangi kedutan dan garis2 halus
- mengecilkan pori2 kulit
- menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
- meningkatkan sistem imunisasi badan
- mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
- mengatasi masalah jerawat dan jeragat
- mengurangi sakit radang/sendi
- mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
- sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
- membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
- mengurangi kolesterol
- menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
- meningkatkan kualiti tidur
- sesuai untuk lelaki dan wanita




TIP-TIP PENJAGAAN KULIT SUPAYA IA MENDAPAT KESAN POSITIF SEBELUM DAN SELEPAS PENGAMBILAN AURA WHITE:
Faktor Utama yang perlu dipertimbangkan :
1. Umur
2. Jenis kulit
3. Jenis produk kosmetik yang selalu digunakan dan persekitaran cara hidup individu seperti bekerja di luar atau dalam bilik berhawa dingin.


Penjagaan kulit secara umum :
1.Memilih produk yang tepat yang sesuai dengan umur dan jenis kulit anda.
2.Elak menggunakan skrub muka yang kasar terutamanya yang berkulit sensitif, dan mempunyai masalah jerawat yang teruk serta sedang mengambil rawatan khas kulit. Ia boleh merosakkan kulit dan menggalakkan pengeluaran melanin.
3.Bagi mereka yang menjalani rawatan intensif masalah jerawat, anda di syorkan pengambilan minuman Aura White kerana ia dapat membantu dan mengurangkan masalah kulit anda.
4. Elakkan memicit jerawat semasa rawatan, ia secara langsung menganggu proses rawatan dengan peluang jangkitan yang tinggi dan menyukarkan proses rawatan.
5. Selepas pengambilan minuman Aura white anda perlu menjaga pemakanan anda supaya kulit anda akan lebih canti dan gebu
6. Tidur yang mencukupi supaya badan anda tidak letih dan lesu
7. Selalu amalkan senaman sekurang-kurang 5 -10 minit
8. Amalkan Minuman Aura White supaya kesan pada kulit anda nampak positif dari sebelum
9. Amalkan minum air putih banyak setiap hari
10.Jangan putus asa
....




Sesuai Untuk Pregnant Mommy jugak tau..
Insyaallah kulit gebu-gebus itu dapat kat baby yang bakal lahir juga

Ibu2 Menyusu juga boleh minum, Aura White ni takde kandungan yang merbahayakan, 100 % semulajadi & selamat ,tiada tambahan gula,bahan pengawet,pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.. Ianya selamat.



Untungnya untuk bakal consumer yang minum Aura White ni.
Banyak keberkesanan pada kulit & badan

Iklan Aura White bersama Majalah Wanita


Beberapa persoalan yang sering ditanya pengguna:

a). 1 jar tu brapa gram? Tulis 500gm, tp kenapa isi ia 400,000mg?
- Sebab ia termasuk berat jar/bekas ia.. isi kandungan memang 400gm=400,000mg

b). 1 jar tahan brapa lama?
- Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)

c). Rasa ia macam mana ye?

- Rasa manis2 buah asli.campuran lemon roselle..:) sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..sekali cuba mesti nak minum lagi


d). Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..

- Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut..hehe.. :-)


e). Alahan seafood/resdung boleh ambil?

- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..


f). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?

- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..


g). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?

- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!


Conversation antara Hanez Suraya & peminat beliau tentang Aurawhite! I ♥
Artis popular pyn dah consume Aura White.. Anda bila lagi....??

♥ ♥ Haa Uolls Nak Tau Rahsia CANTIK HANEZ SURAYA yang sekarang Tercalon TOP 5 Artis Baru Wanita ANUGERAH BINTANG POPULAR Sheolls memang CUN & GEBU SANGAT even Tanpa Makeup cos Hanez salah seorang pengguna AURAWHITE tau !!


HARGA : RM150
(Penggunaan Untuk 1 bulan)
FREE POSLAJU SEMENANJUNG
FREE SHAKER & 3D MASK









Luka kering dalam masa 4hari..








Wow Cantik sangat Skin dia ni if Dulu kusam now dah Cerah n Glowing tau! plus customer ni bagi tahu i Dulu rambut selalu Gugur Sekarang dah kurang gugur.Aurawhite bukan spesifik hanya untuk kulit sahaja untuk Rambut, tumit kaki pecah, sakit sendi juga bagi energy !




"tp mmg betul..x semua semua ngan ##..

akk mkn ## dah 4 kotak xde ape yg berubah..sama je

tp ngan aura white x sampai 2 mggu dah nampak kesan yg bagus

mak mertua tegur kulit dah nampak cerah n licin"
















First memang terkejut sangat dengan testimoni kali ini sebab DALAM 7 HARI SHJ AuraWhite PGC 400 000mg dapat mengatasi masalah jerawat & parut!

INSHA ALLAH Minum dengan lebih kosisten pasti kulit Flawless macam baby !!























CARA MAKAN :
1. CAMPURKAN 2 scoop AURAWHITE bersama 120ml air sejuk atau air masak juga boleh menggunakan jus buah-buahan kesukaaan;
2.kemudian goncangkan shaker tersebut dan sedia utk diminum;
3. pengambilan adalah 2x sehari, pada waktu pagi sebelum brekfast, semasa perut kosong kerana memudahkan nutrisi untuk menyerap kedalam tubuh dan WAKTU MALAM SEBELUM TIDUR.
** ATAU BOLEH AMBIL 1 SCOOP, 2 KALI SEHARI SEMASA PERUT KOSONG, IKUT KEMAMPUAN MASING2… 2 SCOOP 2 KALI SEHARI SURE LG CEPAT HASILNYA…
** Period stop minum.
** Selepas pengambilan Aurawhite elakkan minum minuman yang mengandungi Kafein dan Berkarbonat



SMS/Whatsapp Zureen
 
019-3082991
 
013-3561085


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...