Monday, 13 May 2013

SECRET BUST UP
SECRET BUST UP

Secret Bust Up Pueraria Mirifica ialah produk untuk membesarkan payudara yang kecil dan menegangkan payudara yang kendur. Kandungan pueraria mirifica yang terdapat dalam produk ini sangat tinggi iaitu 8000mg (extra 22,000mg). Ini memberikan kelebihan kepada produk ini berbanding produk lain..

BUST+UP


JOM makan Secret Bust Up Pueraria Mirifica satu sachet setiap hari sebelum tidur!
Secret Bust Up dapat membantu anda memilikki payudara cantik,montok,tegang dan dalam masa yang sama menjadikan kulit anda halus,lembut dan berseri-seri!
Ini kerana kandungan Pueraria Mirificanya sangat tinggi iaitu 8000mg menyebabkan kesan yang sangat EFEKTIF dalam masa 7 HARI sahaja!!!
Kandungan collagen juga tingg
i iaitu 6000mg menyebabkan kulit payudara dapat menganjal dan menegang dengan sangat berkesan.
Gabungan vitamin C dan glutathione dapat memberi kesan ke atas sistem endoktrin manusia untuk kesihatan menyeluruh dengan menghasilkan kulit muda, putih dan berseri.
Bahan-bahan lain iaitu maquiberry extract, tomato extract dan madu memberi manfaat kesihatan untuk jangka masa panjang...


1 box ( 30 sachet )

for one monthRM126
 
 
 
 
Semnjg M'sia... FREE POS

RM130
 
 
 
 
 
 
 
Sabah/Sarawak... FREE POS

SECRET BUST UP
bukan sahaja berkesan utk payudara dan punggung, tetapi berkesan utk putihkan kulit muka & badan, menghilangkan parut-parut jerawat, memudarkan parut hitam, seterusnya menghasilkan kulit licin, anjal, lembap, muda dan putih gebu !!

1 box ( 30 sachet )

for one monthRM126 Semnjg M'sia... FREE POS

RM130 Sabah/Sarawak... FREE POS

 
 
Kekal Cantik Lagi Berseri
 
 
 
 
SMS/Whatsapp Zureen
 
 
019-3082991
 
013-3561085
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...