Monday, 24 February 2014

RADIANCE SIGNATURE : CERAH SEMPURNA DALAM 3 HARI



Assalammualaikum...

Pernah dengar produk kesihatan Radiance Signature? 
Tak apa kalau tak pernah. Sebab produk ni pun masih baru lagi. Tapi sambutannya sungguh luar biasa. 

Baru 10hari produk diperkenalkan sekitar hujung tahun lepas, dah dapat dekat 60 testimoni. Jelas membuktikan produk ni sudah diterima ramai.

Bagi yang sering tertanya-tanya mengapa bila consume sesetengah produk ni lambat nak nampak kesan. Itu kerana ada produk yang 70% gula, 30% sahaja content. Sedangkan Radiance Signature 100% content dan sebab itu kesan boleh dilihat seawal 3 hari. 

Ramai yang tanya, apa bezanya produk ni dengan produk yang lain-lain..
Bagi faz sendiri, keistimewaan produk ni adalah semasa penghasilannya. Menurut bos besar Radiance Signature sendiri, Ilyana Zainodin yang cantik jelita , semasa proses pembuatan Radiance Signature, alunan ayat-ayat suci dari surah-surah terpilih dibacakan. Sebab tu kalau boleh jangan langkah kotak Radiance Signature ye. Dan semua staf yang terlibat dalam proses pembuatan & pembungkusan Radiance menutup aurat.

Kedua, kandungannya yang 100% natural content. First time faz makan, memang tertarik dengan rasanya yang masam-masam manis. Sampaikan bila dapat peluang makan lebih sikit, faz koyak 2 sachet sekali before tidur. Sebab rasanya yang manis dan masam tu memang tak boleh nak tahan. Sedap!

Selain dari itu, kandungan di dalam Radiance Signature sendiri yang mempunyai makanan sunnah Nabi iaitu Madu dan Kurma. Kita sendiri sedia maklum, jarang nak ambik madu setiap hari atau kurma. Kurma pun kita hanya cari bila bulan Ramadhan. Betul tak? Tapi bila makan Radiance nie, hari-hari kita consume madu dan kurma selain dari vitamin dan khasiat-khasiat lain.

ni antara kelebihan lain RADIANCE SIGNATURE yang mungkin ada dari kita tak tau lagi.. Jom semua.. Kita cantik sama-sama. Niat kerana Allah dan kesihatan kita.

jom kita tengok kelebihan RADIANCE SIGNATURE

Radiance Signature - Whitening & Glowing Series adalah supplement yang diformulakan sebagai supplement terbaik No. 1 Asia kerana bertindak secara semulajadi dengan menggunakan bahan collagen mahal serta berkualiti tinggi & diformulakan dengan kandungan collagen yang tinggi. Kesan yang dapat dilihat SEAWAL 3 hari.

. Mencerah & Menggebukan Kulit
( bukan sekadar dimuka tetapi di seluruh badan)
. Mencerahkan kulit ke tahap maximum
. Menjadikan kulit glowing naturally
. Anti Penuaan
. Memperbaiki sel sel kulit
. Mengecutkan Jerawat
. Menghilangkan jeragat
. Memudarkan Parut parut jerawat
. Menurunkan berat badan
. Menghilangkan Kulit Kusam & Tidak Bermaya
. Menghilangkan Kesan Lebam Di Bawah Mata
. Memberikan tenaga serta merta
. Memberikan tidur yg nyenyak
. Mempunyai 1001 khasiat lain

Khasiat Sampingan Dari Penggunaan Radiance Signature :

1. Merawat resdung
2. Merawat kencing manis kerana menggunakan pura sweet
3. Merawat dan mencuci buah pinggang
4. Merawat dan mencegah kanser payudara
5. Merawat pemutihan pada alat sulit wanita
6. Menegang dan menganjalkan payudara
7. Merapatkan alat sulit yang longgar
8. Meningkatkan collagen dalam badan
9. Meningkatkan tenaga serta merta
10. Meningkatkan metabolisma badan
11. Dan pelbagai lagi khasiat lain

Radiance Signature mengandungi ramuan dan kandungi aktif serta 100% natural base.

. Tanpa Sapuan
. Tanpa Pengawet
. Tanpa Bahan Terlarang
. Tanpa Asid
. 100% Natural Base
. Produk GMP Certified - LULUS KKM
. Mendapat Kelulusan HALAL
. Produk Selamat & Berkesan





Untuk yang ingin order, harga Radiance Signature cuma RM180
ada 20 sachet di dalamnya.
Boleh guna 1 sachet sehari.
Atau 2 sachet sekaligus sehari.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...